Cibulačka s krupicovou jíškou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 155 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 691 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 73.4 mg
 - Draslík 111.4 mg
 - Vláknina 2330 mg
 - Vitamín A 2330 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krupici osmahneme na rozehřátém másle a odstavíme z plotny. Vmícháme vejce a mícháme na mírném ohni, až se utvoří malé žmolky.
 - 
                                2
Směs zalijeme vodou, osolíme, přidáme bujón a přivedeme k varu. Nakonec přidáme oloupanou, na tenká kolečka nakrájenou cibuli a povaříme ještě 5 minut.
 - 
                                3
Před podáváním posypeme polévku nakrájenou pažitkou.