Dip z gorgonzoly
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 85 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 4 g
- Sodík 156 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 11 mg
- Draslík 36.8 mg
- Vláknina 683.2 mg
- Vitamín A 683.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibulku očistíme a světlou část nakrájíme na jemno. Ořechy nasekáme na středně velké kousky. 
- 
                                2Sýr rozdrtíme vidličkou a smícháme s cibulí, ořechy, jogurtem a tvarohem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        