Broskvové tyčinky s mandlemi a ořechy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 216 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 354.1 mg
 - Vláknina 7615.3 mg
 - Vitamín A 7615.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mandle a ořechy nasekáme nadrobno, sušené broskve nakrájíme. Med rozmícháme v trošce horké vody, přisypeme ořechy, mandle a broskve a mícháme do zhoustnutí. Nakonec přidáme špetku vanilky.
 - 
                                2
Těsto opatrně rozetřeme na pečicí papír ve vrstvě silné cca 1,5 cm a nožem naznačíme obdélníkové tyčiny.
 - 
                                3
Vložíme do mírně vyhřáté trouby a sušíme při nízké teplotě. Jakmile tyčinky oschnou, obrátíme je a sušíme dál dokřupava. Dle naznačení rozlámeme, případně ještě krátce dosušíme.
 - 
                                4
Hotové tyčinky necháme vychladnout, posypeme skořicí a podáváme.