Kořeněné indické balti
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 832 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 21 g
- Sodík 1031 mg
- Bílkoviny 55 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 128 mg
- Draslík 1301.3 mg
- Vláknina 7749 mg
- Vitamín A 7749 mg
- Vitamín B6 1.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.2 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibuli nakrájíme na tenké plátky. Opékáme ji na oleji 5 minut na mírném plameni. Poté ji odložíme na talíř. 
- 
                                2Kuřecí prsa seřízneme tak, aby byla všude stejně tlustá a pak opečeme na pánvi z obou stran. Přidáme k nim kari pastu, quinou a cibule. Pár minut opékáme a přidáme rajčata v plechovce a vývar. Dobře promícháme. Vaříme 25 minut. 
- 
                                3Nakonec vmícháme nahrubo nasekané, nasucho na pánvi opečené kešu ořechy. 
- 
                                4Podáváme posypané koriandrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        