Thajské zelené kuřecí karí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 380 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 27 g
- Sodík 617 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 80 mg
- Draslík 897.1 mg
- Vláknina 2318.8 mg
- Vitamín A 2318.8 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Ve velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme kari pastu a promícháme. Vložíme omyté, na kousky nakrájené kuřecí maso a smažíme je po všech stranách asi 2 minuty. 
- 
                                2Do pánve vlijeme sojovou omáčku a kokosové mléko. Uvedeme do varu, snížíme příkon tepla a vmícháme očištěné, nakrájené žampiony spolu s větší částí na kolečka nakrájené cibulky. Osolíme, opepříme a vše zvolna povaříme ještě 8-10 minut. 
- 
                                3Kuřecí karí podáváme horké, ozdobené zbylou cibulkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        