Tapiokový puding
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 399 kcal
- Sacharidy 75 g
- Tuky 12 g
- Sodík 64 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 71 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 23.2 mg
- Vláknina 1050 mg
- Vitamín A 1050 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Tapioku nasypeme do mísy, zalijeme horkou vodou a namáčíme cca 60 minut, až změkne a nabobtná. Scedíme a odložíme. 
- 
                                2V hrnci přivedeme k varu 475 ml vody, přisypeme cukr a sůl a mícháme do rozpuštění. Poté přidáme tapioku, přilijeme kokosové mléko a na mírném ohni necháme zvolna vařit cca 10 minut. Tapioka musí být průsvitná. 
- 
                                3Puding rozdělíme do misek, dozdobíme najemno nastrouhanou kůrou z limetky a teplý podáváme. Můžeme posypat i strouhaným kokosem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        