Salát z rybího filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 473 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 40 g
 - Sodík 342 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 50 mg
 - Draslík 190.5 mg
 - Vláknina 3500 mg
 - Vitamín A 3500 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.9 mg
 - Vitamín E 6.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté filé (např. z tresky) osolíme, pokapeme octem a pod pokličkou dusíme ve vlastní šťávě.
 - 
                                2
Po vychladnutí filé rozebereme na kousky, přidáme omyté, nastrouhané jablko, nastrouhaný syrový celer smíchaný s majonézou a vše lehce promícháme.
 - 
                                3
Salát podáváme dobře vychlazený.