Hroznový salát s Gorgonzolou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 785 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 52 g
 - Sodík 1261 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 36 g
 - Cholesterol 50 mg
 - Draslík 644.6 mg
 - Vláknina 9734.5 mg
 - Vitamín A 9734.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26.8 mg
 - Vitamín E 2.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hroznové víno omyjeme a větší bobule rozpůlíme. Římský salát omyjeme, osušíme a natrháme na kusy, ořechy a pinie posekáme na jemno, Gorgonzolu krájíme na kostičky.
 - 
                                2
Balsamico rozmícháme se solí a pepřem, zašleháme ořechový olej.
 - 
                                3
Salát, víno, ořechy, pinie a oloupaný, nasekaný česnek promícháme se zálivkou, upravíme na talíře.