Broskvový dort nepečený
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 729 kcal
 - Sacharidy 69 g
 - Tuky 48 g
 - Sodík 45 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 46 g
 - Cholesterol 81.4 mg
 - Draslík 103.9 mg
 - Vláknina 9900 mg
 - Vitamín A 9900 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.2 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskvový kompot slijeme a broskve necháme dobře okapat. Několik broskví odložíme na ozdobu, ostatní pokrájíme na kousky.
 - 
                                2
Kokosky rozválíme na vále a tři lžíce odložíme. Zbylé drobečky v míse utřeme se změklým máslem. Hmotu rozetřeme po dně dortové formy bez okraje, kterou jsme vyložili pečícím papírem. Hmotu dobře stlačíme a necháme půl hodiny uležet v chladničce.
 - 
                                3
Poté kokosový korpus opatrně překlopíme na rovný talíř a přiložíme okraj z dortové formy. Na korpus rozložíme pokrájené broskve, potřeme připraveným krémem a dort vložíme přes noc do chladničky.
 - 
                                4
Ze ztuhlého dortu sejmeme dortový okraj, vršek dortu ozdobíme odloženými broskvemi (můžeme nakrájet na dílky) a posypeme kokosovými drobečky, které jsme dali stranou.
 - 
                                5
Krém připravíme smícháním cukru se žervé a vanilkovým cukrem. Postupně přimícháme ušlehanou šlehačku, v které jsme rozmíchali ztužovač.