Pomerančový horký punč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 239 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 11 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 49.3 mg
 - Vláknina 1900 mg
 - Vitamín A 1900 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do vody v kastrůlku vsypeme cukr, citrónovou a pomerančovou kůru, vanilkový cukr, hřebíček a vše přivedeme k varu. Ihned odstavíme z ohně a přiklopené necháme 5 minut vyluhovat.
 - 
                                2
Do cukrové a kořeněné vody přilijeme vymačkanou pomerančovou a citrónovou šťávu, zamícháme a opět přivedeme k varu. Na dno dvou silnostěnných skleniček nalijeme po 50 ml rumu, zalijeme přes cedník svařenou směsí a ihned podáváme.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                

