Vývar s mlékem pro vaření ryb
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 540 kcal
 - Sacharidy 118 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 856 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 107 g
 - Cholesterol 25 mg
 - Draslík 2053.5 mg
 - Vláknina 87413 mg
 - Vitamín A 87413 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 53.1 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 48.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce vlijeme 250 ml vody, přidáme mléko, sůl, dílek omytého citronu, bobkový list a rozdrcený celý pepř. Přivedeme k varu.
 - 
                                2
(Do vroucího vývaru poté vkládáme celé ryby a zvolna vaříme).