Telecí medailonky s červeným zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 451 kcal
 - Sacharidy 38 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 489 mg
 - Bílkoviny 49 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 156 mg
 - Draslík 1526.7 mg
 - Vláknina 18138.7 mg
 - Vitamín A 18138.7 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 195.7 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Pomeranč oloupeme, odstraníme bílou slupku, rozdělíme na dílky a ty nakrájíme na kostky. Z červeného zelí odstraníme vnější listy, hlávku rozpůlíme, tuhý střed odřízneme a vnitřní jemné listy nakrájíme na nudličky.
 - 
                                2
V hrnci rozehřejeme lžíci oleje, krátce na něm osmažíme cibuli, pak přidáme nakrájené zelí a za stálého míchání ještě krátce smažíme. Potom přilijeme vývar a zelí 20 minut vaříme na středním ohni. K uvařenému zelí přimícháme kousky pomeranče, dochutíme ho skořicí, pepřem a solí.
 - 
                                3
Maso omyjeme a osušíme, rozporcujeme na menší plátky, které opepříme a osolíme. V malé pánvi rozpálíme zbylý olej, plátky masa na něm z obou stran prudce osmažíme, pak zmírníme oheň a ještě asi 3 minuty je z každé strany dosmažíme.