Tuňák s kapary
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 453 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 87 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 61.8 mg
 - Draslík 739.9 mg
 - Vláknina 11775 mg
 - Vitamín A 11775 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 73.1 mg
 - Vitamín E 2.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Elektrickým kráječem nakrájíme na co nejtenčí plátky lehce zamrazené filety z tuňáka. Plátky rozložíme na velkou plochou formu.
 - 
                                2
Vymačkáme citrony a necháme okapat kapary. Opereme rozmarýn, osušíme ho a otrháme jehličky ze stonků.
 - 
                                3
Plátky ryby pokapeme šťávou z citronu a rýžové víno smícháme s olivovým olejem. Přidáme maliny, rozmarýn, nadrobno nakrájenou řeřichu, kapary a směs dáme na rybu. Necháme 20 min odležet.
 - 
                                4
Plátky tuňáka můžeme podávat na malých bramboráčcích.