Divoká kachna pečená s bramborami a brusinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 616 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 762 mg
 - Bílkoviny 70 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 270.7 mg
 - Draslík 1078.5 mg
 - Vláknina 1066.3 mg
 - Vitamín A 1066.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou kachnu osolíme a vložíme do pekáče. Přidáme na plátky nakrájenou cibuli a slaninu, osolíme, opepříme, podlijeme vývarem a pečeme v předehřáté troubě.
 - 
                                2
Když je maso téměř měkké, přidáme jemně nastrouhanou bramboru, brusinkový kompot, přilijeme pomerančovou šťávu a kachnu dopečeme.
 - 
                                3
Upečenou kachnu naporcujeme a šťávu přepasírujeme.