Ovocný salát s borůvkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 174 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 468.4 mg
 - Vláknina 11420 mg
 - Vitamín A 11420 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 109.2 mg
 - Vitamín E 2.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Borůvky přelijeme horkou vodou a necháme je okapat.
 - 
                                2
Mandle spaříme horkou vodou, nakrájíme na plátky a krátce osmahneme v rozehřáté pánvi bez oleje.
 - 
                                3
Pomeranče a mandarinky oloupeme, rozdělíme na dílky, zbavíme jadérek a nakrájíme na malé kousky. Kiwi oloupeme a také nakrájíme na menší kousky.
 - 
                                4
Nakrájené ovoce promícháme a rozdělíme do servírovacích misek. Porce zalijeme medem, posypeme borůvkami a plátky osmažených mandlí a podáváme.