Broskve se šumivým vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 178 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 0 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 158.8 mg
 - Vláknina 3166.7 mg
 - Vitamín A 3166.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.8 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 146.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskve spaříme, oloupeme, rozpůlíme a vyndáme pecky. Jahody omyjeme a rozkrojíme na půlky. Vložíme do misky, zalijeme likérem a brandy. Necháme chvíli uležet.
 - 
                                2
Ve vanilkovém krému rozmícháme šumivé víno, do pohárku vložíme broskve s jahodami a přelijeme vínovým krémem.
 - 
                                3
Pohárky před podáváním vychladíme.