Jahodová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 189 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 16.7 mg
 - Draslík 102.4 mg
 - Vláknina 2666.7 mg
 - Vitamín A 2666.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čerstvé jahody prolisujeme žíněným sítem, přidáme moučkový cukr a směs třeme do pěny. Přilijeme svařené vychladlé mléko a důkladně vše promícháme.
 - 
                                2
Polévku podáváme dobře vychlazenou.