Punč z drobného ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 99 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 47 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 51.4 mg
 - Vláknina 2725 mg
 - Vitamín A 2725 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Želatinu připravíme dle návodu na obalu. Necháme ji vychladnout cca 120 minut a poté ji dáme do lednice na dalších 120 minut. Želatina musí být tuhá.
 - 
                                2
Vmícháme jogurt a dáme na 8 hodin do lednice.
 - 
                                3
Na kostky nakrájíme želatinu, dáme je do zmrzlinových pohárků a ozdobíme kousky ovoce - malin, borůvek a jahod.
 - 
                                4
Podáváme vychlazené.