Ovoce v cukrovém sirupu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 544 kcal
 - Sacharidy 139 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 5 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 139 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 235.5 mg
 - Vláknina 13800 mg
 - Vitamín A 13800 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 53 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ovoce pečlivě přebereme, v cedníku je důkladně propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Pak ho v lednici necháme vychladit.
 - 
                                2
V hrnci svaříme cukr s vodou a cukerný sirup necháme mírně vychladnout. Ovoce v sirupu postupně namáčíme a namočené ještě obalíme v moučkovém cukru. Když cukr na ovoci ztuhne, znovu ho namočíme v sirupu a ještě jednou obalíme v cukru.