Dip z jahod
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 201 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 48 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 50 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 358.5 mg
 - Vláknina 9248.7 mg
 - Vitamín A 9248.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 102.7 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejdříve omyjeme a lístků zbavíme jahody, které nakrájíme na malé kousky. Smícháme s cukrem a důkladně promačkáme, nakonec přimícháme koriandr, černý pepř a zázvor.
 - 
                                2
Směs přendáme do hrnce a zhruba 2 minuty prohříváme, necháme vychladnout, smícháme s rozdrceným zeleným pepřem a opět krátce prohřejeme.
 - 
                                3
Dip odstavíme a promícháme s koňakem.