Jahody s tvarohovým krémem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 299 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 328 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 36 g
 - Cholesterol 112.6 mg
 - Draslík 226.4 mg
 - Vláknina 4120 mg
 - Vitamín A 4120 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 58.8 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 775.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tvaroh dáme do misky, přidáme žloutek a důkladně rozšleháme. Odložíme do lednice ztuhnout.
 - 
                                2
Příprava krému: Do kastrůlku vlijeme mléko, přisypeme pudinkový prášek, cukr a vanilkový cukr. Za stálého míchání, na mírném ohni uvaříme hustý krém. Hotový krém stáhneme z ohně a za občasného promíchání necháme vychladnout. Následovně do krému vmícháme připravený tvaroh.
 - 
                                3
Na dno poháru dáme jahody, přelijeme je krémem a tak střídavé postupujeme až do naplnění poháru. Udržujeme v lednici, aby před podáváním byl krém dobře vychlazený.