Jablkový salát s pórkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 227 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 98 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 49 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 620.7 mg
 - Vláknina 13492.8 mg
 - Vitamín A 13492.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 36.3 mg
 - Vitamín E 3.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupaná jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme na tenké plátky.
 - 
                                2
Přidáme na plátky nakrájená rajčata a na tenká kolečka nakrájený pórek. Vše promícháme a zalijeme zálivkou připravenou z oleje, citronové šťávy, cukru, soli a pepře.