Míchaný salát s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 147 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 112 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 161.6 mg
 - Vláknina 3410.9 mg
 - Vitamín A 3410.9 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.2 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Celer vaříme v okyselené vodě 10 minut, scedíme a nastrouháme nahrubo. Jablíčko oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na srpečky. Očištěné papriky a ananas pokrájíme na kostičky. Všechny suroviny spolu promícháme a vložíme do salátové mísy.
 - 
                                2
Smícháme olej, ocet, hořčici, kečup a sůl. Vzniklou marinádu vmícháme do salátu a necháme chvíli uležet.
 - 
                                3
Salát podáváme dobře vychlazený.