Crostini s jablky a cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 499 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 894 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 57 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 275.9 mg
 - Vláknina 9162.5 mg
 - Vitamín A 9162.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a dáme zesklovatět na 1 lžíci rozehřátého olivového oleje. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kostičky a podusíme 1 minutu s cibulí. Osladíme, osolíme, opepříme a ochutíme balzamikovým octem.
 - 
                                2
Bagetu nakrájíme na plátky a v jiné pánvi je dozlatova opečeme, po obou stranách, na zbývajícím rozehřátém oleji.
 - 
                                3
Směs jablek a cibule rozdělíme na opečené plátky a podáváme.