Vepřové kotlety a pečenými jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 380 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 120 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 41 g
 - Cholesterol 82.8 mg
 - Draslík 484.1 mg
 - Vláknina 4296.6 mg
 - Vitamín A 4296.6 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kotlety zbavíme tuku, osolíme, opepříme, rozložíme na rošt a opékáme asi minutu, aby se maso na povrchu zatáhlo. Obrátíme maso a potřeme marinádou z medu a limetkové šťávy. Převracíme celkem čtyřikrát po 2 minutách a grilujeme tak 10 až 15 minut.
 - 
                                2
Opečeme si nakrájená jablka zbavená jádřinců a za stálého obracení jablka opékáme dokud nezměknou pod jablka vložíme papír na pečení, aby se nepřipekla.
 - 
                                3
Do uvařené rýže vmícháme kari koření a vše ohřejeme.