Kuskus s vínem, jablky a hruškami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 351 kcal
 - Sacharidy 71 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 8 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 71 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 516.5 mg
 - Vláknina 14527 mg
 - Vitamín A 14527 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nasypeme do mísy kuskus, zalijeme 150ml vroucí vody, přidáme olivový olej a necháme nabobtnat 10 minut pod přiklopeným talířem.
 - 
                                2
Omyjeme jablka a hrušky, oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na kostičky.
 - 
                                3
Omyjeme víno a nakrájíme.
 - 
                                4
Rozmícháme s medem, citronovou šťávu a přidáme dvě lžíce vody. Zálivkou zalijeme ovoce, přidáme ke kuskusu a posypeme rozinkami a oříšky.
 - 
                                5
Promícháme a podáváme.