Brioškový chléb s jablky a mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 514 kcal
 - Sacharidy 74 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 389 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 21.6 mg
 - Draslík 111 mg
 - Vláknina 9196 mg
 - Vitamín A 9196 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.8 mg
 - Vitamín E 2.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mísy nalijeme med, mléko a rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl, hladkou mouku a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na brioškový chléb.
 - 
                                2
Po zaznění signálu přidáme nasekané mandle a na kostičky nakrájená vypeckovaná jablka a necháme péct.