Burián
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 480 kcal
 - Sacharidy 81 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 581 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 48 g
 - Cholesterol 78.6 mg
 - Draslík 941.6 mg
 - Vláknina 18800 mg
 - Vitamín A 18800 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Den předem vařené brambory oloupeme a nastrouháme.
 - 
                                2
Přidáme nastrouhaná jablka, vejce, krupici, špetku soli a mléka tolik, aby nám vzniklo hustší těsto (vařečka v něm stojí).
 - 
                                3
Vlijeme do sádlem vymaštěného pekáčku a v předehřáté troubě necháme zapéct.