Ovocný salát s tvarohem a skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 321 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 333 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 51 g
 - Cholesterol 11.3 mg
 - Draslík 702.3 mg
 - Vláknina 13021 mg
 - Vitamín A 13021 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.4 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pistácie nasekáme nahrubo.
 - 
                                2
Ovoce omyjeme pod studenou vodou a necháme oschnout. Švestky rozčtvrtíme a odpeckujeme. Hroznové víno rozpůlíme a odstraníme z něj jadérka. Hrušky rozkrojíme na čtvrtky, vyřízneme jádřince a dužninu nakrájíme na tenké plátky.
 - 
                                3
Tvaroh v misce smícháme s mlékem a se skořicí.
 - 
                                4
Připravené ovoce rozložíme na servírovací talíře, přidáme na něj ochucený tvaroh, posypeme nasekanými pistáciemi a podáváme.