Pstruh na ananasu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 277 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 327 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 87 mg
 - Draslík 601.3 mg
 - Vláknina 118.5 mg
 - Vitamín A 118.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.7 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky pstruha, zbavené kůže pokrájíme na nudličky. Rozehřejeme lžíci oleje v předehřátém woku, přidáme rybu. Smažíme 2 minuty, poté vyndáme nudličky z woku a dáme stranou. Do pánve přidáme zbývající olej, přidáme na kostky nakrájený ananas, rozetřený česnek a celer. Smažíme 2 minuty za neustálého míchání. Přidáme ananasovou šťávu, sójovou omáčku a rybí vývar. Přivedeme k varu a vaříme, dokud se tekutina zčásti neodpaří.
 - 
                                2
Smícháme v misce Solamyl s vodou, vymícháme pastu a přidáme ji do woku. Přivedeme omáčku k varu a mícháme, dokud nezhoustne. Poté vložíme zpět do woku rybí nudličky a prohřejeme je.