Gorgonzola s fíky a medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 427 kcal
 - Sacharidy 68 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 668 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 68 g
 - Cholesterol 43.8 mg
 - Draslík 701.2 mg
 - Vláknina 17440 mg
 - Vitamín A 17440 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté fíky rozkrojíme na poloviny a řeznou stranou dolů je urovnáme na rozehřátou grilovací pánev. Když budou mít fíky vespodu vypálenou mřížku, opatrně je obrátíme a opékáme ještě po druhé straně.
 - 
                                2
Opečené fíky upravíme na plochou servírovací mísu, posypeme rozdrobeným sýrem a pokapeme medem.
 - 
                                3
Ihned podáváme k aperitivům před jídlem.