Pěna z bílé čokolády s pomerančovým likérem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 458 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 34 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 76.6 mg
 - Draslík 146.3 mg
 - Vláknina 1050 mg
 - Vitamín A 1050 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.1 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na kousky rozlámeme čokoládu. Do hrnku vlijeme smetanu a přidáme pomerančový likér. Vhodíme do smetany kousky čokolády a na plotně na mírném plameni rozpustíme.
 - 
                                2
Smetanovo-čokoládovou směs vlijeme do misky a přikryjeme průsvitnou fólií. Do druhého necháme v chladničce.
 - 
                                3
Vyjmeme z chladničky a necháme krátce na pokojové teplotě. Našleháme směs do pěny šlehačem nastaveným na nejnižší stupeň, aby se krém provzdušnil. Potom z pěny buď lžícemi tvoříme noky, nebo ji stříkáme ručním šlehačem.
 - 
                                4
Oloupeme mango a pokrájíme na kostičky. Noky z pěny obkládáme kostičkami manga. Pocukrujeme moučkovým cukrem.