Lín na kmíně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 346 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 165 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 24 mg
 - Draslík 38 mg
 - Vláknina 948.3 mg
 - Vitamín A 948.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a vykuchané líny osolíme, zlehka obalíme v mouce a okmínujeme. Pečeme na másle v pánvi po každé straně asi 6 minut.
 - 
                                2
Pečené líny přendáme na nahřátou mísu, pokapeme je citronovou šťávou. Do másla po pečení přidáme nasekanou petrželku, necháme ji zpěnit, podlijeme rybím vývarem a podáváme k línům.