Tuňákové steaky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Tuňák obecný
  • 1 kávová lžička Kapary sterilované
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Citronová kůra
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Bazalka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 247 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 334 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 57 mg
  • Draslík 390.2 mg
  • Vláknina 466.8 mg
  • Vitamín A 466.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce masa omyjeme a osušíme. Z obou stran je potřeme olejem, osolíme a opepříme. Steaky pečeme na rozpáleném grilu po obou stranách asi 5 minut.

  • 2

    Smícháme nasekanou petrželku, bazalku, citronovou kůru a kapary.

  • 3

    Steaky upravíme na talíře a posypeme bylinkovou směsí.

Komentáře k receptu