Fazolová polévka s treskou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 690 kcal
 - Sacharidy 94 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 456 mg
 - Bílkoviny 45 g
 - Uhlovodany 94 g
 - Cholesterol 18.9 mg
 - Draslík 3021.8 mg
 - Vláknina 46802.5 mg
 - Vitamín A 46802.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.2 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 28.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci rozpálíme olej, osmahneme na plátky nakrájenou cibulku, celer a cuketu. Zelenina musí změknout, nikoliv však zčernat.
 - 
                                2
Nyní přidáme do hrnce vývar, osolíme, opepříme a přidáme rybu. Vaříme tak dlouho, dokud se nebude maso rozpadat. Nakonec přidáme do polévky smetanu a fazole z konzervy, přivedeme k varu a můžeme podávat.