Kokosová ryba na kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 67 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 62.5 mg
 - Draslík 476.7 mg
 - Vláknina 5750 mg
 - Vitamín A 5750 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tilapii si rozdělíme na dvě filety a každou umístíme na velký plát alobalu. Filety potřeme kari pastou, kokosovým mlékem, šťávou a kůrou z jedné limetky a sójovou omáčkou. Zabalíme je do alobalu. Pečeme je 10-15 minut na 200 °C.
 - 
                                2
Rýži uvaříme podle návodu.
 - 
                                3
Rybu podáváme s rýží, pokapané chilli omáčkou a posypané nasekanou chilli papričkou. Podáváme se skrojky limetky.