Tagliatelle na rybě s kaviárem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 360 g Těstoviny Tagliatelle
  • 800 g Treska aljašská
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 15 g Bazalka
  • 5 g Šafrán
  • 40 g Oříšky piniové
  • 500 ml Vývar rybí
  • 2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • 1 polévková lžíce Kaviár
  • 5 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 702 kcal
  • Sacharidy 70 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 1229 mg
  • Bílkoviny 53 g
  • Uhlovodany 70 g
  • Cholesterol 117.5 mg
  • Draslík 1035.3 mg
  • Vláknina 6300 mg
  • Vitamín A 6300 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.6 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu vykostíme a odřízneme filety, nakrájíme je na kosočtverce a uchováme na podnosu přikryté fólií.

  • 2

    Pesto připravte tak, že uvedené přísady rozmixujeme v mixéru. Část rybího vývaru ohřejeme společně se šafránem, zbytek dáme do chladničky.

  • 3

    Tagliatelle uvaříme v šafránovém vývaru a scedíme je do mísy se studeným vývarem z chladničky. V misce je ochutíme kaviárem a troškou jemného oleje.

  • 4

    Mezitím uvaříme v páře filety a potřeme je připraveným pestem. Podáváme je s těstovinami upravenými do hnízdečka.

Komentáře k receptu