Karbanátky z brambor a tresky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Treska uzená
  • 400 g Brambory
  • 9 g Sůl
  • 3 g Majoránka
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 200 g Strouhanka
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 0.22 dl Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 448 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 1433 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 116.1 mg
  • Draslík 846 mg
  • Vláknina 7613.6 mg
  • Vitamín A 7613.6 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 26.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané brambory nakrájíme a uvaříme doměkka, slijeme a rozmačkáme. Na másle osmažíme cibulku nadrobno a přidáme ji i s výpekem k bramborám.

  • 2

    Tresku nakrájíme na malé kousky a přidáme ke směsi, vmícháme vejce a koření, osolíme a z hmoty vytvoříme karbanátky. Ty obalíme ve strouhance a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova.

Komentáře k receptu