Karamelový pstruh
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 971 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 546 mg
 - Bílkoviny 110 g
 - Uhlovodany 56 g
 - Cholesterol 290 mg
 - Draslík 2602.8 mg
 - Vláknina 13136 mg
 - Vitamín A 13136 mg
 - Vitamín B6 1.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 117.5 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Chilli papričku zbavíme semínek a nakrájíme na kolečka.
 - 
                                2
Rýži uvaříme podle návodu.
 - 
                                3
Cukr a trochu vody rozpouštíme na velmi mírném plameni. Poté zvýšíme teplotu a přidáme rybí omáčku, většinu chilli a další lžíci vody. Až je směs sirupovitá, přidáme pstruha nakrájeného na filety. Nejprve kůží dolů. Poté přidáme čínské zelí nakrájené na proužky. Dusíme 5 minut.
 - 
                                4
Poté odstavíme, zastříkneme citronovou šťávou a podáváme s rýží, posypané koriandrem, zázvorem, zbývajícím chilli.