Hovězí polévka s rýží a hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 136 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 1168 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 10 mg
 - Draslík 845.9 mg
 - Vláknina 2642.6 mg
 - Vitamín A 2642.6 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vývar z hovězích kostí před použitím dochutíme polévkovým kořením a převaříme.
 - 
                                2
Rýži přebereme a pečlivě propláchneme, několikrát prolijeme vařící vodou a v dostatečném množství mírně osolené vody uvaříme doměkka. Uvařenou rýži propláchneme horkou vodou a okapanou vložíme do polévky.
 - 
                                3
Sterilovaný hrášek prohřejeme v nálevu, scedíme a přidáme do polévky.
 - 
                                4
Omytou, jemně nakrájenou petrželovou nať nebo pažitku vkládáme do polévky při podávání.