Rýžová kaše se skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 683 kcal
 - Sacharidy 116 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 6 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 93 g
 - Cholesterol 62 mg
 - Draslík 161.1 mg
 - Vláknina 34491 mg
 - Vitamín A 34491 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.2 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve smícháme v zapékací míse rýži, máslo, cukr a skořici. Mléko přivedeme k varu a horké nalijeme do mísy. Vše důkladně promícháme.
 - 
                                2
Troubu předehřejeme na 250C.
 - 
                                3
Mísu vložíme na 30minut do trouby. Poté snížíme teplotu na 100-120C, mísu dáme do vodní lázně a vložíme zpět do trouby ještě na 4hodiny.
 - 
                                4
Hotový dezert necháme vychladnout, dozdobíme kousky skořice a podáváme.