Vepřové s rýží a fazolemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1232 kcal
 - Sacharidy 96 g
 - Tuky 64 g
 - Sodík 186 mg
 - Bílkoviny 68 g
 - Uhlovodany 96 g
 - Cholesterol 192.5 mg
 - Draslík 2161 mg
 - Vláknina 34304 mg
 - Vitamín A 34304 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso rozdělíme na čtyři velké steaky a potřeme je jerk omáčkou (dostupná např. v Tescu).
 - 
                                2
Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm opečeme 4 minuty z každé strany.
 - 
                                3
Mezitím zalijeme bujon 150 ml horké vody a přidáme i kokosové máslo. Vmícháme na plátky nakrájené jarní cibulky. Celé to dáme do hrnce. Vsypeme i rýži a fazole. Podle potřeby podléváme vodou.
 - 
                                4
Vepřové steaky podáváme s ochucenou rýží. Přelijeme zbylou omáčkou (či výpekem z masa).