Penne s kerblíkem a skořicí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 436 kcal
- Sacharidy 66 g
- Tuky 9 g
- Sodík 622 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 66 g
- Cholesterol 20.4 mg
- Draslík 176.4 mg
- Vláknina 983.3 mg
- Vitamín A 983.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Těstoviny vaříme v dostatečném množství osolené vody asi 12 minut, scedíme je a necháme okapat. 
- 
                                2Z parmazánu škrabkou nastrouháme lžíci hoblinek, zbylý sýr nastrouháme. Z omytého kerblíku otrháme lístky a jemně je nasekáme. 
- 
                                3Uvařené těstoviny promícháme s nastrouhaným sýrem a zakysanou smetanou, osolíme, opepříme a ochutíme skořicí. Přimícháme polovinu kerblíku a pokrm upravíme na talíře. Posypeme zbylým kerblíkem a hoblinkami parmazánu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        