Nudlový salát s krevetami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 488 kcal
- Sacharidy 57 g
- Tuky 19 g
- Sodík 560 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 54 g
- Cholesterol 113.1 mg
- Draslík 91.1 mg
- Vláknina 6112.5 mg
- Vitamín A 6112.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a vychladnout. 
- 
                                2Drcený česnek smažíme asi půl minuty na olivovém oleji, přidáme krevety a smažíme je, až změní barvu. Přilijeme whisky a vaříme tak dlouho, dokud se tekutina neodpaří. Přidáme smetanu, nakrájené jarní cibulky, sůl a pepř a 2 minuty vaříme. 
- 
                                3Teplou omáčku nalijeme na těstoviny. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        