Uzený pstruh s těstovinami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 476 kcal
 - Sacharidy 79 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 129 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 79 g
 - Cholesterol 34.5 mg
 - Draslík 461 mg
 - Vláknina 8419.3 mg
 - Vitamín A 8419.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvařené ve vroucí vodě al dente scedíme a necháme v teple.
 - 
                                2
Na středním plameni ve větším hrnci rozpálíme olivový olej a 2 minuty v něm restujeme na kolečka nakrájenou jarní cibulku a prolisovaný česnek, přidáme nadrobno nakrájená masitá rajčata, bílé víno, citronový pepř a na mírném ohni 3-4 minuty ohříváme. Přimícháme tenoučké plátky uzeného pstruha a jemně nasekaný kopr, chvilku přihřejeme.
 - 
                                3
Teplé těstoviny polijeme směsí z rajčat a uzeného pstruha.