Salát z fazolí s uzeným pstruhem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Fazole bílé
  • 200 g Polníček
  • 200 g Pstruh uzený
  • 200 g Zakysaná smetana
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 ks Klobása Chorizo
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Kopr
  • 4 polévková lžíce Olej olivový
  • 0.5 polévková lžíce Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 367 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 48 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 34.6 mg
  • Draslík 224 mg
  • Vláknina 100 mg
  • Vitamín A 100 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazole namočíme den předem, poté uvaříme doměkka. Poté zakápneme octem a olejem.

  • 2

    Česnek utřeme se solí a vmícháme ho do ještě horkých fazolí.

  • 3

    Klobásu nakrájíme na kolečka a osmažíme nasucho v pánvi.

  • 4

    Pstruha natrháme na kousky.

  • 5

    Zakysanou smetanu smícháme s nasekaným koprem a pepřem.

  • 6

    Všechno smícháme a rozdělíme na porce.

  • 7

    Podáváme posypané libovolnou bylinkou.

Komentáře k receptu