Salát z fazolí s uzeným pstruhem
Suroviny
- 200 g Fazole bílé
- 200 g Polníček
- 200 g Pstruh uzený
- 200 g Zakysaná smetana
- 0.5 kávová lžička Sůl
- 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
- 0.5 ks Klobása Chorizo
- 2 stroužek Česnek
- 2 polévková lžíce Kopr
- 4 polévková lžíce Olej olivový
- 0.5 polévková lžíce Ocet vinný
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 367 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 13 g
- Sodík 48 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 34.6 mg
- Draslík 224 mg
- Vláknina 100 mg
- Vitamín A 100 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Fazole namočíme den předem, poté uvaříme doměkka. Poté zakápneme octem a olejem. 
- 
                                2Česnek utřeme se solí a vmícháme ho do ještě horkých fazolí. 
- 
                                3Klobásu nakrájíme na kolečka a osmažíme nasucho v pánvi. 
- 
                                4Pstruha natrháme na kousky. 
- 
                                5Zakysanou smetanu smícháme s nasekaným koprem a pepřem. 
- 
                                6Všechno smícháme a rozdělíme na porce. 
- 
                                7Podáváme posypané libovolnou bylinkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        