Conchiglie s rukolou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 475 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 21 g
- Sodík 2147 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 54 g
- Cholesterol 16.3 mg
- Draslík 257.3 mg
- Vláknina 6087.5 mg
- Vitamín A 6087.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. 
- 
                                2Rukolu posekáme, cibuli nakrájíme nadrobno, sýr nastrouháme. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s rukolou, orestujeme, přilijeme vývar, smetanu, osolíme, opepříme a vyvaříme dohusta. Těstoviny upravíme na talíře, přelijeme rukolovou omáčkou a posypeme sýrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        