Ravioli se šalvějovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 433 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 1661 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 154 mg
 - Draslík 354.1 mg
 - Vláknina 10507.5 mg
 - Vitamín A 10507.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.1 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Osmažíme na másle asi 2 minuty nakrájené jarní cibulky a nasekanou šalvěj. Směs osolíme a opepříme podle chuti. Ravioli vaříme ve slané vodě al dente, scedíme je, necháme okapat a vrátíme do hrnce.
 - 
                                2
Omáčku nalijeme na těstoviny a protřeseme. Pokrm dáme na talíře, posypeme parmezánem, ozdobíme lístky šalvěje a servírujeme.