Míchaná vejce z italské kuchyně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 215 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 224 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 490.7 mg
 - Draslík 269.7 mg
 - Vláknina 2139.9 mg
 - Vitamín A 2139.9 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou a drobně nakrájenou cibuli osmahneme do zlatova v pánvi na rozehřátém oleji. Vlijeme rozkvedlaná vejce, osolíme, opepříme, snížíme oheň. Za stálého míchání, necháme vejce srazit.
 - 
                                2
Osmažená vejce rozdělíme podle porci na jednotlivé talíře. Uprostřed každé porce uděláme důlek, do kterého vložíme teplý ostrý kečup. Nakonec porce ještě před podáváním posypeme nasekanou petrželovou natí.