Vepřové maso a thajské nudle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 736 kcal
 - Sacharidy 103 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 313 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 103 g
 - Cholesterol 80 mg
 - Draslík 421.3 mg
 - Vláknina 8415 mg
 - Vitamín A 8415 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 59.4 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2847.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřové maso potřeme 2 lžícemi omáčky Hoisin. Pečeme pod rozpáleným grilem, na plechu s pečicím papírem, v troubě předehřáté na 200°C. Doba pečení 30-35 minut, maso musí být propečené.
 - 
                                2
Podle návodu na obalu uvaříme thajské nudle, bez cholesterolu.
 - 
                                3
Sezamový olej rozehřejeme ve wok pánvi, přidáme prolisovaný česnek, tenké proužky z malé červené papriky, bez semínek, a 2 minuty smažíme. Přilejeme vodu, netučnou sójovou omáčku, zbytek omáčky Hoisin, plátky čínského zelí a jarní cibulky a 2 minuty smažíme, dokud nezměkne čínské zelí. Občas promícháme. Přidáme propečené vepřové maso a nudle, promícháme, prohřejeme. Po rozdělení do misek ihned podáváme.